Fääädig!

Kom precis hem från Emmaboda, känns så skönt att veta att jag slipper spendera fler veckor i den hålan! Nu har jag en frivecka framför mig och sen ledigt en vecka innan jag börjar på det nya företaget den 6 oktober.

Har ett annat problem också, men det tar vi vid ett senare tillfälle! Ciao ciao!

Tudelooo

Då sitter man i Emmaboda och laddar för en jobbenatt...och håll nu i bordskanten! Det är min sista arbetsnatt, sen ska jag bara ta det lungt innan jag börjar på DSBfirst den 6 oktober! Skitskööönt!!

Nu blev jag hungrig av någon anledning...kanske skulle ta och steka en liten burgare?`

Take care!

Mera jobb!

Det blev tydligen några fler nätter på Mönsterås...men ikväll får jag sällskap av en förarkollega som på sin semester (skottpengar?) åker till Emmaboda för att åka godståg! Vilken tjomme alltså...

Ska iofs bli himla kul...en bra CD, typ soundtracket från Mamma Mia, the Movie eller något. Det kan man leva på länge!

Tjo fräs!

Lite nytt i etern!

Vet att jag varit lite kass på det här med uppdateringarna av min blogg, men nu kommer det något trevligt här. Har haft en frivecka nu, en av mina sista på detta jobbet. Valde då att åka till en kompis i Dalarna för att rasta avtryckarfingret lite, och hade hoppats på klockrent väder...men icke! Bara en massa moln, och sol någon enstaka sekund, vilket jag naturligtvis utnyttjade till fullo!



Bilden är tagen strax väster om Falun, och det är tåg 9122 som rullar förbi där borta. *pekar*!! Det var nog den enda bilden som blev bra idag, men det räcker. Man fick ut något av dagen iaf :)

I morgon är det dax att resa hem till Skauune igen och vardagen. Jobb på måndag...natt, suck!! Tycker inte om nätterna!

Kom på att jag blivit ett helt år äldre också, fyllde ju 22 år i torsdags...grattis på mig själv! NU är jag en jättesöt 22-åring...eller iaf det sista, dvs 22-åring!

"De é nice" =)

RSS 2.0